style=

Excellent Autoschade is opgericht in 1988 door de broers Adnan en Hasan Kose en hebben door de jaren heen hard gewerkt om dit bedrijf op te zetten. Het huidige pand is geheel uitgebreid om aan de laatste eisen van de techniek en millieu te voldoen.

Excellent Autoschade is gespecialiseerd in het herstellen van autoschades en de totale schade-afwikkeling. Wij onderscheiden ons van andere autoschadeherstelbedrijven door onze klantgerichtheid, korte lijnen, ons hoge kwaliteitsniveau en scherp concurrerende prijzen.

Excellent Autoschade is FOCWA geregistreerd en wij geven garantie op alle door ons gerepareerde schades en spuitwerk.

De werkplaats is voorzien van diverse bruggen, een richtbank, beluchte voorbewerkingszone, centrale stofafzuiging en de meest moderne herstelapparatuur. Verder zorgen onder andere een moderne spuitcabine, uitgebreide verf mengapparatuur en goed opgeleide medewerkers er voor dat de schade vakkundig hersteld kan worden.

Omdat wij een inpandige wasplaats hebben zorgen wij ervoor dat uw auto altijd netjes gewassen bij u terugkeert.

Eventueel is er voor u een vervangend vervoer aanwezig!

De dienstverlening van Excellent Autoschade is zeer breed. Van autoschadeherstel tot spuiten van bedrijfs- en vrachtwagens. Desgewenst wordt de schade geheel voor u afgewikkeld met de verzekeringsmaatschappij.

Excellent Autoschade vindt flexibiliteit erg belangrijk en denkt altijd met de klant mee om tot de beste oplossing te komen. Onze opdrachtgevers bestaan uit particulieren, bedrijven, verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen.

U bent altijd van harte welkom en de koffie staat altijd klaar.

Tot ziens!